Appen til din smartphone

Lydbøger til Android er et nyt program, der tilbyder mange funktioner til Android-brugere. Det giver dig mulighed for at lytte til dine yndlingslydbøger, når du vil. Dette vil være meget nyttigt, hvis du altid er på farten og ikke kan få tid til at lytte til din yndlingslydbog i sin digitale form. Dette vil hjælpe dig med at få alle dine lytter sker fra ét sted og spare tid.

Hvis du vil bruge denne lydbøger til Android, skal du have en aktiv internetforbindelse. Dette vil være nødvendigt for at downloade lydbøger. Der er et lille ikon i Android-systembakken eller noget lignende øverst på skærmen. Tryk på den, og der vises en liste over tilgængelige titler. Vælg den, du vil hente.

Du skal oprette en konto, før du kan begynde at downloade lydbøger. Processen er ganske enkel. Du går til applikationen og trykker på knappen “Tilføj lydbøger”. Vælg derefter en titel, og du bliver bedt om at indtaste dit bruger-id og din adgangskode. Når du har gjort det, kan du begynde at tilføje dem.

Når du begynder at tilføje lydbøger, vil du bemærke, at hver enkelt er organiseret på en unik måde. Dette skyldes, at det er blevet skabt af lydbøger forfattere. Du vil se en liste over bøger, og når du trykker på en titel, fører den dig til den side, hvor du kan downloade lydbogen. Du kan også lytte til lydbogen via din SIRI Android-øretelefon. En anden funktion, du kan finde i appen, er muligheden for at bedømme enhver lydbog, du downloader.

Ud over alle disse funktioner giver gratis lydbøger til Android også nogle interessante fordele. For eksempel finder du en “Abonner nu”-knap nederst i hver bog, hvilket gør lydbøgerne til Android-abonnementet endnu lettere. Der er også nogle ekstra funktioner, som denne app har, såsom en “Gem på afspilningsliste”-funktion, som giver dig mulighed for at tilføje alle dine lydbøger til dit SIRI- eller Airvideo-bibliotek. Andre tilføjede funktioner er muligheden for at gennemse film og afspilningslister baseret på genre, bedømmelse og selvom det er tid til at afgive en stemme.

Afslutningsvis er lydbøgerne til Android den perfekte digitale medieledsager til dine mobile enheder. Ikke alene giver det funktioner, der vil gøre dit liv sjovere, men det fungerer også som en lydbogsafspiller. Det er let at bruge, og hvis du bruger det til at beholde dine yndlingstitler, behøver du ikke bekymre dig om at miste dem. Som du måske ved, er der mange lydbøger spillere til rådighed på markedet, men evnen til at gennemse tusindvis af titler og tilføje dem til din samling er noget, som denne software gør meget godt.

Dette indlæg blev udgivet i Sport. Bogmærk permalinket.