Auto værktøjer til DIY’er

Hvis du er en bilejer, der lejlighedsvis arbejder på hans eller hendes egen bil, kan du ikke gå ud og bruge tusindvis af dollars på højt prissat værktøjer. Professionel mekanik at leve med deres redskaber og har brug for bedst. Hvis du laver mindre reparationer på din egen køretøjer vil en lavere omkostninger værktøjssæt gøre fint. Vi er gået sammen med AutoBarn.com til at bringe dig den bedste pris på værktøjer til DIYer. Husk på, kan vel at mærke finde de fleste af disse værktøjer på din lokale dele butik, men sandsynligvis ikke på disse priser. Lad os se på det grundlæggende, du får brug for mest almindelige job.

Olieskift:

Løft værktøjer: adgang til olie pan skal du få forhjulene ud af jorden sikkert. Aldrig forlade bilen understøttes kun af en jack. Et godt sæt af jack står eller ramper er den sikreste vej at gå. Også Glem ikke at chock op baghjulene at holde bilen glider tilbage. Selvom du kan have den nødbremse, der er indstillet, kan de ikke.

Olie filter skruenøgle: intet er mere frustrerende end at forsøge at få en oliefilter ud uden den rigtige skruenøgle. Jeg har gået til omfanget af stikke en skruetrækker gennem filteret til at spinde det off… det er ikke den reneste måde at ændre et oliefilter.

Tragt: Du nødt til at få den nye olie ind i motoren, og jo mindre dig spill, jo mindre vil forbrænde senere under kørslen. Enhver tragt vil gøre, men kig efter en med en lang, fleksibel hals, som vil hjælpe med at komme ind i de stramme steder.

Bremse job:

Skivebremser: du skal bruge nogle særlige hex eller torx sockets at komme caliper løs. Prøve ikke at bruge den forkerte værktøj som en skruestik-greb eller gemt ned smule… vil du beskadige bolte. Du vil også nødt til at trække bremse stempler, når du har de gamle puder ud. Ved hjælp af en C-clamp virker, men du skal være omhyggelig med ikke at beskadige stempler.

Tromle bremser: der er særlige værktøjer, der gør det muligt at fjerne de klip, som holder sko til fladen. Også skal du en justering til at justere sko, når du har alt sammen igen.

Afblødning bremsen: få en god kit, som omfatter en forseglet beholder for at indsamle de udviste bremsevæske.

Generelle værktøjer:

En god kvalitet værktøjssæt: Sørg for at du har metrisk wrenches, som alle import biler har metriske skruer og de fleste hvis ikke alle-nye indenlandske biler gør også. Hvis du planlægger at gøre avancerede arbejde, eller har planer om i sidste ende arbejde som en professionel mekaniker overveje at købe et sæt af værktøjer, håndværker. Jeg har fundet dem at være den bedste værdi og kan du slå ikke livstidsgaranti. Plus uanset hvor du er, der er en Sears butikken til at tage din brudte værktøjer for udskiftning.

Auto Repair Manual: Du ville ikke bage en kage uden en opskrift… ville du?? Sørg for at du har en manual ved din side før du begynder at arbejde på din bil. Jeg kan kun give dem generelle retningslinjer, men manualen vil give dig alle detaljerne for din bil, lastbil eller SUV.

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.