Rente kun lån

Renter kun realkreditlån er et risikabelt produkt og har sine ulemper det en vanskelig form for realkreditlån, fordi det kan være misvisende, da betalingen er meget lille for de første 1, 2, 5, 7 eller endda 10 år. Renter kun realkreditlån lån penge nu trods rki vil have en ballon betaling for hele hoved saldoen ved udgangen af lånet sigt. Renter kun realkreditlån kan være til gavn for folk på markeder, hvor huse sætter pris på hurtigt og planen er at forblive i huset for kun et par år.

Renter kun realkreditlån er tilgængelige i både fast rente og justerbar sats sorter, men de fleste renter kun realkreditlån er af den justerbare sats sort. Da kun en rentebetaling forfalder, renter kun realkreditlån normalt har en lavere månedlig pant betaling end realkreditlån, der kræver hovedstol og rentebetalinger.

For eksempel, hvis du har taget en interesse kun realkreditlån for 5 år du kun betale renten på dit realkreditlån i 5 år. Renten kun rente er en justerbar sats bestemmes af den aktuelle rentesats. Denne forudindstillede margin vil forblive fast i hele den resterende løbetid af lånet, mens renten kun renter på realkreditlån føjes til det vil ændre (generelt på årsbasis) med udsving i den nuværende indeks sats. Så efter renter kun realkreditlån betaling periode er over du vil betale den justerede rente kun realkreditlån rente og den vigtigste, som vil øge din interesse kun realkreditlån betalinger.

Renter kun realkreditlån normalt har en interesse kun betalingsmulighed i løbet af de første 1, 3, 5, 7 eller 10 år af realkreditlån. Renter kun realkreditlån betaling betyder ikke negativ amortisering på dit lån det betyder dog, at renten kun realkreditlån betaling er kun for en kort sigt. Rentefri lån er det seneste værktøj, der har til formål at udligne høje hjem priser, og det udgør en noget højere risiko for långivere og er derfor underlagt en lidt højere rentesats. Det er dog en populær måde at låne penge til at købe et aktiv, der er usandsynligt, at afskrives meget, og som kan sælges ved udgangen af lånet til at tilbagebetale kapitalen. Det hjalp boligejere råd mere hjem og tjene mere påskønnelse i denne periode. Rente-kun lån kan vise sig at være dårlige finansielle beslutninger, hvis boligpriserne falde, hvilket får disse låntagere til at bære et realkreditlån større end værdien af huset, hvilket igen vil gøre det umuligt at refinansiere huset til en fast forrentede realkreditlån.

Det er vigtigt at huske på karakteren af renter kun realkreditlån. Selv om renter kun realkreditlån spiller en afgørende rolle i realkredit industrien, ofte giver den eneste mulighed for første gang købere til at holde nøglen til deres egen hoveddør, misbruger denne type lån er kontraproduktiv. En stikprøve af de 3 betalingsmuligheder på et lån beløb på $250.000 ville være: minimum beløb forfalder $804, renter kun realkreditlån $989, 30 år betaling $1304, 15 års betaling.

Sammenfattende, en renter kun realkreditlån kan spare dig tusindvis af dollars og muligvis tjene dig tusindvis mere med de rigtige diversificerede investeringer over tid. En interesse kun realkreditlån giver folk de nødvendige redskaber til at forvalte deres gæld så omhyggeligt som de forvalter deres aktiver. 30 års rente kun realkreditlån typisk kommer med en ti år (ofte kaldet en 30/10årig rente kun lån) eller femten år fast (30/15) rente kun periode. Bedst for folk, der: er meget fokuseret på penge forvaltning ønsker at reducere deres månedlige realkreditlån betaling og ikke har til hensigt at være i deres hjem mere end et par år renter kun realkreditlån og lån som navnet antyder, betyder, at du betaler renter kun for de første tre , fem, syv, ti år af lånet, og dermed sænke din månedlige realkreditlån betaling af en hel del. Men det er vigtigt også at se på den anden side af renten kun realkreditlån, hvis basisrenten begynder at stige dine betalinger kan begynde at stige med det. Så har et nærmere kig på forholdet mellem renten og din pant betaling i dag, før du hoppe ind i en rente kun lån.

Dette indlæg blev udgivet i Guides. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.