Skimmel Q&A: Forståelse af mug i dit hjem

* Hvordan mug indtaste hvadkosteretnyttag.dk en hjem?

Forme indtaste normalt et hjem gennem sporer, der passerer gennem åbne døre, ventilation, vinduer, varme og air condition-systemer, der har udendørs luft indtag. Mugsporer også knytte sig til mennesker, dyr, sko, tøj, tasker og andre objekter, der er i stand til at befordre sporer.

Når sporerne nå en af fugt, navnlig de steder, hvor der er fugt, vil de knytte og vokse sig selv. Dette vil tjene som deres yngleplads. Forme vokse normalt i fugt rige steder og dem, der er ganske koldt. De mest almindelige steder hvor forme vokse er i tagene, rør, vægge og plante rør.

* Hvordan vokser skimmelsvamp?

Forme vokse på forskellige måder. Skimmelsvampe har lille sporer og disse bittesmå sporer kapaciteter reproducere sig selv gennem kønnet og ukønnet reproduktion. I seksuel reproduktion af skimmel behøver sporer en anden spore for dem at reproducere. I ukønnet formering af mug, kan en enkelt spore reproducere sig selv uden at kræve en anden sporedannelse.

Svampesporer kan reproducere sig selv overalt. De kan vokse og gengive i jord, tag og gryder og selv i luften. Forme vokse hurtigt på steder, der har overdreven fugt og har ganske svagt lightings.

* Hvilke typer helbredsproblemer kunne der være, hvis der er mug i mit hus?

Skimmel kan forårsage koldt-lignende symptomer som rindende øjne, ondt i halsen, hvæsen og svimmelhed. Allergisk reaktion over for skimmel er fælles. Det udløser astmaanfald. Derudover kan eksponering for skimmel irritere øjne, hud, næse, hals og lungerne.

Forme producere allergener, irriterende og i nogle tilfælde, potentielt giftige stoffer, der er farlige for den menneskelige krop.

* På hvad slags overflader kan forme vokse?

Forme vælge aldrig overfladen hvor skal vokse og formere; snarere, de overleve så længe en overflade har overdreven fugt. Fugt siver gennem beton vægge og gulve, træ og plast og andre materialer, der vil forårsage fugt resulterer i forme på vægge, gulve, tæpper og andre.

Badeværelset er de mest modtagelige sted for skimmelvækst, fordi det altid er fugtige. Sæbe afskum, Brusevægge, keramiske fliser og Glasfiber er alle mulige overflader for skimmelvækst.

Kælder og vaskeri værelser er også fælles for skimmelvækst. Køkkenet er også et muligt sted for skimmel.

Der er ingen påkrævet overflade for skimmel. Alle overflader er modtagelige for skimmelvækst, hvis fugt er til stede.

* Hvordan kan jeg reducere luftfugtigheden i mit hjem?

At reducere luftfugtigheden i hjemmet kan gøres på mange måder. Der er enkle måder, der er effektive til at reducere fugt i hjemmet, som er den vigtigste grund af skimmelvækst.

Følgende er tre effektive enkle måder at reducere fugt i hjemmet.

• Fjern stående vand.

• Tørre ud dit hjem.

• Fjern våde materialer.

Og også isolere dit hjem ordentligt.

Dette indlæg blev udgivet i Hus og have. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.