Whirlpool luftrensere: gennemgik

Hvis du er en boligejer, er der en god chance for, at du har hørt om Whirlpool før. Whirlpool er en velkendt og godt tillid til virksomheden. De gør og sælge en bred vifte af forskellige produkter. Disse produkter omfatter, men er ikke begrænset til, ovne, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe og klimaanlæg. Ud over de tidligere nævnte punkter, Whirlpool også gør og sælger luftrensere. Hvis du er i markedet for en ny luftrenser, om at luft purifier er til dit hjem eller dit kontor, du rådes til at undersøge, hvad Whirlpool luftrensere kan gøre for dig.

Whirlpool har i øjeblikket to forskellige typer af luftrensere til salg. Disse luftrensere omfatter Whispure True HEPA luftrenser og Whirlpool Air Purifier. Hver af luftrensere er stor for dem, der søger for at rense luften inde i deres hjem eller deres kontor. Begge luftrensere betragtes som godt udføre på grund af deres brug af HEPA-filtre. Det er blevet bemærket, at HEPA-filtre er den bedste form for filtre til luftrensere.

Med Whirlpool Whispure True HEPA luftrenser, du kun får ikke en top på den linje air purifier, men du får også en luftrenser, der anses energi effektive. Whirlpool Whispure True HEPA luft Purifier er faktisk betragtes som et Energy Star produkt. En anden grund til hvorfor du kan elske denne luftrenser er fordi det har en slumretilstand, samt et skift filter indikator. Det er også vigtigt at bemærke, at Whirlpool Whispure True HEPA luft Purifier er kvalificeret til at rense luften i værelser med op til 510 kvadratfod.

Whirlpool Whispure True HEPA luft Purifier tendens til at koste lidt mere end de fleste luftrensere. Trods de omkostninger, som typisk svinger omkring $300, skal du huske en ting. Air purifier er designet til at rense luften i værelser op til 510 kvadratfod. De fleste af de lav-koster luftrensere kan kun ren luft i værelser med 200 til 300 kvadratfod. Ud over den oprindelige købsprisen for Whirlpool Whispure True HEPA luft Purifier skal du også overveje omkostningerne ved udskiftning filtre. Disse udskiftning filtre koste omkring $100. udskiftning filtre skal dog kun om en gang om året.

Den anden luftrenser, udvikles og sælges af Whirlpool omtales ofte som den traditionelle Whirlpool Air Purifier. Trods nogle gange bliver refereret til som traditionelle, er denne luftrenser lige så effektive som nævnt ovenfor. I virkeligheden er den eneste forskel mellem to mængden plads, der dækker. I stedet for at dække 510 kvadratfod, ligesom den ovenfor nævnte Whispure True HEPA luftrenser, er denne model kun effektiv til rensning af luften i rum, der er op til 250 kvadratfod. Det er grunden til du vil finde, at prisen er en smule lavere.

Udgifterne til Whirlpool luftrenser, der er også betragtes som et Energy Star produkt, er omkring $200. Ud over den oprindeligt omkostninger til køb, skal du også undersøge udgifterne til udskiftning filtre. Disse udskiftning filtre koste omkring $100 hver. Udskiftning filtre skal udskiftes, når udskiftning filter lys aktiveres, som har tendens til at være omkring en gang om året.

Ud over alle de funktioner, der er nævnt ovenfor, er Whirlpool luftrensere, herunder Whispure True HEPA luftrenser, samt den traditionelle Whirlpool luftrenser, kendt som værende ekstremt rolig. Faktisk kan du endda sige, at de er tavse. Whirlpool står bag stilhed af deres luftrensere, så meget at de tilbyder en 30 dages pengene tilbage garanti. At garantere stater, hvis deres luftrenser ikke er så roligt som luftrenser, du udskifter, vil de tage produktet tilbage og returnere dine penge.

Hvis du ønsker mere information om de ovenfor nævnte Whirlpool luftrensere, opfordres du til at besøge Whirlpool online hjemmeside. Denne online hjemmeside kan findes ved at besøge

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.