Skab associationer til varmere himmelstrøg i dit hjem med planter

Der er ikke noget som planter, der kan give din indretning et lækkert og stilet udtryk. Indendørs planter er ’in’, men ikke nok med det så er de også enormt skønne at have i hjemmet, fordi de renser luften, skaber liv og er hyggelige at nusse om og passe. Og hvis du synes at din indretning er blevet lidt for skandinavisk og godt kunne trænge til at få et eksotisk pust, så er nogle nye planter helt oplagt. Læs med her og få inspiration til at få flere planter ind i dit hjem.

Planter kan være dyre – især de helt store af slagsen. Hos consumer loans kan du undersøge lånemuligheder, hvis du har brug for et lån til dine plantekøb.

Hvilken plante er du til?

Der findes næsten uendeligt mange planter, og det kan være svært at vælge imellem dem. Her er nogle idéer til, hvilke planter du kan vælge til dit hjem:

  • Kaktus – nem at holde og oftest i dekorative former
  • Hængeplanter – f.eks. guldranke eller efeu
  • Store og flotte tropiske stueplanter som violinfigen, gummitræ, monstera eller en palme – f.eks. bananpalme eller guldpalme
  • Citrustræer – som gror fine frugter og pynter i det solrige vindue
  • Calathea – med et flot og dekorativt mønster
  • Ananasplante – en sjov og speciel plante

Er det ikke nok med planterne, og skal sofaen også udskiftes eller vægfarven ændres? Så kan det være at kassekredit er en hjælp for dig – læs mere på https://consumerloans.dk/kassekredit/.

Sådan indretter du med planter

Planter er ikke bare et dødt møbel, som du kan placere et tilfældigt sted og så ikke tænke videre over det. Heldigvis – for det ville tage noget af det sjove og hyggelige ved planter, ville det ikke? Her er to ting, som du skal huske om dine planter:

  1. Dine planter kræver lys: det afhænger af den specifikke plante, hvor meget lys den har brug for. De tropiske planter er ofte meget glade for at stå i så meget sollys som muligt, hvor andre planter har brug for mere indirekte sollys. Læs om den enkelte plante og placer den, så den har det bedst – så lever planterne længere
  2. Dine planter kræver pleje: igen – det afhænger af den enkelte plante, så undersøg de forskellige plejeforhold, husk at vand alle planterne regelmæssigt, gød dem gerne om foråret og om sommeren og plej dem, hvis de har brug for det
Dette indlæg blev udgivet i penge. Bogmærk permalinket.