En en af en slags erfaring i Vietnam

Strand og natur tilbedere vil helt sikkert nyde en adventure ferie til Phu Quoc i Vietnam. Dette er fordi stedet kan betragtes som et paradis for dem som elsker strømtilslutning med natur €” om nyde herlige strande eller simpelthen at se og opdage den skønhed, at miljøet har at tilbyde €” Phu Quoc vil helt sikkert tage din ånde væk.

Selv om Phu Quoc er en territorial egenskab af Vietnam, er dens placering nærmere Cambodja i forhold til fastlandet i Vietnam. Oprindeligt kendt for at være en ø, hvor alle former for fisk og andre fisk og skaldyr har stammede, Phu Quoc var at genopfinde sig selv og nu populært som en awesome paradis i Vietnam.

Hvad er virkelig spændende om dette sted er dens en uberørt øde strande perfekt til utallige af vandaktiviteter som dykning. Det har også en bred vifte af jungle levesteder og fiskerlejer, der er helt unik til Vietnam. Til dato, er der mindre end hundrede bjerge, der betragtes som primitive skove. Folk er stadig tilladt at bruge naturlige vandfald men flertal dem er beskyttet for at sikre, at de ikke vil blive forurenet.

For at give sine besøgende et glimt af hvad Phu Quoc har at tilbyde, blev 20 procent af øen udpeget som en national park. Og på trods af kommercialisering og modernisering, der fortsat finder sted, vil det være overraskende at finde ud af, at øen stadig er så smukke og uforfalsket.

Men før de endelig beslutter at Phu Quoc, bør du sætte dig selv med stedet først. Du kan gøre dette ved at foretage en simpel forskning enten via online sites, der tilbyder information om stedet eller ved at læse på forskellige rejsebøger og magasiner hvad du behøver at vide om det. En forsker er meget afgørende for succes af din ferie, fordi det vil give dig en ide om hvad de skal gøre, hvor at gå, og hvad de kan forvente fra adventure ferie destination.

Når du foretager en forskning, sikre at jer omfatte middel til at få der, steder til ophold og overnatning, Hvornår er det bedste tidspunkt at gå, mad muligheder, og de aktiviteter, du kan gøre.

1. at få der. Dette er en meget vigtig fortid af enhver vellykket eventyr ferie, fordi det giver dig et godt forspring. Introduktion til Phu Quoc er muligt via luft og vand rejser. Hvis du foretrækker at rejse med vand, er der færger tilgængelige for dig fra Rach Gia (fastlandet) og Ann Thoi (sydkysten) eller mellem Ha Tien og skinke Ninh (central east coast). Du kan også rejse via luft ved at flyve i Los Angeles til Ho Chi Minh City og ud til Vietnam.

2. accommodations og steder at bo. Dette er også meget vigtigt, fordi det vil give dig en ide om hvor meget du skal spare bortset fra dine rejseudgifter. Du kan vælge fra Saigon Phu Quoc Resort og Spa, som er et firestjernet hotel eller Mango Bay Resort på Ong Lang strand med jordovn bungalows. Priser der spænder fra billige til moderat dyrt.

3. bedste tid til at gå. En af de pæneste ting om Phu Quoc er har en utrolig hele året rundt klima. Men, hvis du ønsker at nyde de bedste sæsoner, går der på en adventure ferie fra November til maj (vestkysten) eller kan til September (østkysten). Da steder er stor for udendørs aktiviteter, undgå at gå der i løbet af oktober regntiden.

 

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.